Antena 3 CNN Economic Auto Infotrafic. Un mort, după ce un autotren a lovit trei tiruri staţionate la intrarea în Suceava

Infotrafic. Un mort, după ce un autotren a lovit trei tiruri staţionate la intrarea în Suceava

Infotrafic. Un mort, după ce un autotren a lovit trei tiruri staţionate la intrarea în Suceava
Sursa foto: Foto: Intact Images
19 Aug 2011   •   08:27

Viteza excesivă ucide din nou pe drumurile din România. Şoferul unui autotren a murit pe loc după ce a lovit trei tiruri staţionate la intrarea în Suceava.

Un alt şofer care mergea cu viteză între Deva şi Arad a fost ceva mai norocos. A ajuns în şanţ  după ce s-a aventurat să facă o depăşire în curbă cu 150 de kilometri la oră dar nu a patit nimic.

Trei tiruri erau staţionate pe DN2 la intrarea în municipiul Suceava.  Un al patrulea a venit cu viteză din spate şi a intrat în ele. Şoferul vinovat a murit pe loc. Alte trei persoane au fost rănite şi au ajuns la spital. 

Un alt drum naţional, un alt accident în care a fost implicat un tir. De această dată, şoferul a fost ceva mai norocos. Deşi avea viteză foarte mare, 150 de kilometri la oră, a vrut să depăşească o maşină în curbă.

A pierdut controlul volanului şi s-a răsturnat pe câmp. Şoferul bulgar s-a ales cu câteva zgârieturi, iar pasagerul din dreapta lui, cu o fractură la mână.

×
Subiecte în articol: autotren accident Suceava TIR mort
Parteneri
Harta clanurilor interlope din estul României
x close