Antena 3 CNN Economic Auto Infotrafic. Un mort şi 16 răniţi, în accidentele rutiere de miercuri

Infotrafic. Un mort şi 16 răniţi, în accidentele rutiere de miercuri

Infotrafic. Un mort şi 16 răniţi, în accidentele rutiere de miercuri
Sursa foto: Foto: Mediafax
17 Mar 2011   •   09:05

O persoană a murit şi alte 16 au fost grav rănite, miercuri, în accidentele rutiere produse în ţară, informează centrul Infotrafic al Poliţiei Române. Principalele cauze ale celor 16 accidente rutiere sunt traversarea neregulamentară şi neadaptarea vitezei la condiţiile de drum.

Cele mai multe dintre accidentele înregistrate miercuri, mai precis zece dintre ele, au fost produse din cauza conducătorilor auto, mai informează dispeceratul Centrului Operaţional din IGPR. Pietonii au fost vinovaţi de cinci din cele 16 accidente, iar unul dintre ele a fost produs de un căruţaş.

Într-unul dintre accidente a fost implicat şi un om al legii. Un poliţist din Târgu Jiu a fost la un pas de moarte, în noaptea de miercuri spre joi, când, într-un moment de neatenţie a intrat cu maşina de serviciu într-un camion parcat neregulamentar pe marginea şoselei. Accidentul a avut loc pe Drumul European 79, în dreptul localităţii Bălteni.

Impactul a fost atât de puternic încât, pentru a-l scoate pe poliţist din maşină a fost nevoie de intervenţia pompierilor. Şoferul camionului s-ar putea alege cu o amendă pentru parcare neregulamentară. Când îşi va reveni, poliţistul trebuie să explice cum s-a produs accidentul.

×
Subiecte în articol: morti raniti politist viteza
Parteneri
Hidroelectrica anunţă perioada în care românii pot transmite indexul în aprilie
x close