Antena 3 CNN Economic Auto Infotrafic. Un mort şi trei răniţi, după un accident rutier care a blocat DN7 Bucureşti-Piteşti două ore

Infotrafic. Un mort şi trei răniţi, după un accident rutier care a blocat DN7 Bucureşti-Piteşti două ore

Infotrafic. Un mort şi trei răniţi, după un accident rutier care a blocat DN7 Bucureşti-Piteşti două ore
Sursa foto: Foto: INTACT Images
05 Mar 2011   •   09:47
UPDATE 12:50. Traficul rutier pe DN 7 Bucureşti-Piteşti, între localităţile dâmboviţene Bâldana şi Slobozia Moară, blocat, sâmbătă, în urma unui accident soldat cu un mort şi doi răniţi, a fost reluat după aproximativ două ore, informează Mediafax.

O persoană a murit, iar alte două au fost rănite, sâmbătă, într-un accident rutier care a avut loc pe DN 7 Bucureşti-Piteşti, între localităţile dâmboviţene Bâldana şi Slobozia Moară, informează Mediafax.

Accidentul s-a întâmplat după ce un autoturism s-a ciocnit cu o autoutilitară, traficul în zonă fiind blocat şi deviat pe rute secundare.
   
Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Dâmboviţa, agent Raluca Trandafir, autoturismul marca Cielo în care se aflau şoferul şi alte două persoane, toate din Argeş, se deplasa spre Bucureşti, iar autoutilitara Iveco, fără încărcătură, mergea spre oraşul dâmboviţean Titu.
   
"La un moment dat, între localităţile Bâldana şi Slobozia Moară cele două autovehicule au intrat în coliziune frontală, iar din primele declaraţii ale părţilor implicate rezultă că şoferul maşinii Cielo a intrat pe contrasens din motive necunoscute", a declarat Trandafir.
   
În urma impactului, şoferul autoturismului a murit, iar cele două persoane au fost rănite. De asemenea, conducătorul auto al autoutilitarei a scăpat cu leziuni minore, care nu au necesitat internarea.
   
"Şoferul autoturismului, care rămăsese prins între fiarele contorsionate, a fost scos de către pompierii militari în stare gravă, în stop cardio-respirator, a fost resuscitat, dar nu a mai putut fi salvat", a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Dâmboviţa.
   
Pasagerii din autoturismul Cielo au fost transportaţi cu o ambulanţă la Spitalul Orăşenesc din Titu.
   
La această oră, traficul rutier pe DN 7 Bucureşti-Piteşti, în zona unde a avut loc accidentul, este blocat şi deviat pe rute secundare, la faţa locului fiind aşteptat un utilaj care să scoată autoutilitara în afara carosabilului.

×
Subiecte în articol: accident raniti autoturism Dambovita mort
Parteneri
ANM anunţă temperaturi de vară: "Să ne bucurăm de acest weekend"
x close