Antena 3 CNN Economic Auto Infotrafic. Un mort şi trei răniţi, în urma unui accident petrecut în Bucureşti

Infotrafic. Un mort şi trei răniţi, în urma unui accident petrecut în Bucureşti

Infotrafic. Un mort şi trei răniţi, în urma unui accident petrecut în Bucureşti
Sursa foto: accident
09 Mar 2009   •   08:20

263 de kilometri pe oră. La această viteză incredibilă s-a oprit acul unei limuzine, după un accident produs duminică noapte, în Bucureşti. Din cauza vitezei, şoferul n-a mai putut evita o maşină, care a apărut de pe o stradă laterală, fără să-i acorde prioritate.

Maşinile s-au făcut praf iar motoarele au zburat la câţiva zeci de metri. Şoferul care n-a acordat prioritate a murit pe loc, iar alţi trei oameni au ajuns la spital, în stare foarte gravă.

Accidentul s-a produs puţin după miezul nopţii pe Şoseaua Alexandriei din Capitală. Şoferul autoturismului Audi circula cu peste 200 km pe ora cand o alta masina a iesit brusc de pe o stradă laterală.

Din primele cercetari, se pare ca soferul autoturismului Opel a intrat pe drumul principal fără să se asigure. O decizie care l-a costat viaţa.Poliţia urmează să facă cercetări pentru a stabili cauzele exacte ale accidentului.

Un alt accident s-a petrecut în zona de nord a Capitalei. După ce abăut alcool, un bărbat s-a urcat băut la volan şi a lovit o ambulanţă. Acesta a ajuns pe contrasens şi a lovit maşina de intervenţie. Politistii l-au condus pe şoferul turmentat la secţie.

Antena3

×
Subiecte în articol: accident rutier Infotrafic
Parteneri
Temperaturi de vară în România! Prognoza pe 2 săptămâni
x close