Infotrafic. Un mort şi trei răniţi, în urma unui accident petrecut în Bucureşti

09 Mar 2009   •   08:20
Infotrafic. Un mort şi trei răniţi, în urma unui accident petrecut în Bucureşti accident

263 de kilometri pe oră. La această viteză incredibilă s-a oprit acul unei limuzine, după un accident produs duminică noapte, în Bucureşti. Din cauza vitezei, şoferul n-a mai putut evita o maşină, care a apărut de pe o stradă laterală, fără să-i acorde prioritate.

Maşinile s-au făcut praf iar motoarele au zburat la câţiva zeci de metri. Şoferul care n-a acordat prioritate a murit pe loc, iar alţi trei oameni au ajuns la spital, în stare foarte gravă.

Accidentul s-a produs puţin după miezul nopţii pe Şoseaua Alexandriei din Capitală. Şoferul autoturismului Audi circula cu peste 200 km pe ora cand o alta masina a iesit brusc de pe o stradă laterală.

Din primele cercetari, se pare ca soferul autoturismului Opel a intrat pe drumul principal fără să se asigure. O decizie care l-a costat viaţa.Poliţia urmează să facă cercetări pentru a stabili cauzele exacte ale accidentului.

Un alt accident s-a petrecut în zona de nord a Capitalei. După ce abăut alcool, un bărbat s-a urcat băut la volan şi a lovit o ambulanţă. Acesta a ajuns pe contrasens şi a lovit maşina de intervenţie. Politistii l-au condus pe şoferul turmentat la secţie.

Antena3

x close