Antena 3 CNN Economic Auto Infotrafic. Un pieton a fost accidentat de un motociclist în timp ce traversa strada neregulamentar

Infotrafic. Un pieton a fost accidentat de un motociclist în timp ce traversa strada neregulamentar

Infotrafic. Un pieton a fost accidentat de un motociclist în timp ce traversa strada neregulamentar
31 Aug 2010   •   08:48

Motocicliştii sunt adesea acuzaţi de inconştienţă în trafic. Însă de cele mai multe ori, chiar ei sunt victimele nepăsării şi lipsei totale de civilizaţie a conducătorilor auto. Dar nu numai şoferii pot pune în pericol vieţile motocicliştilor. Din ce în ce mai mulţi pietoni ignoranţi ajung sub motoarele de sute de cai putere.

Aşa s-a întâmplat şi luni, când un pieton s-a hotărât să traverseze bulevardul Titan din Bucureşti, la 50 de metri de trecerea de pietoni. Oricât a încercat motociclistul să-l evite pe pietonul inconştient, nu a reuşit. Nici măcar nu avea cum să-l vadă.

Pietonul neatent a fost transportat în stare gravă la spital. Şi motociclistul, deşi în aparenţă avea doar răni superficiale, a fost dus la spital pentru investigaţii amănunţite.

Din primele cercetări, pietonul a traversat strada într-un loc nepermis şi fără să se asigure, moment în care a fost surprins şi accidentat de motocicleta care circula pe banda doi.

Observator

 

×
Subiecte în articol: motociclist pieton
Parteneri
Alimentul redevenit în vogă pentru tânăra generație
x close