Antena 3 CNN Economic Auto Infotrafic. Un poliţist de frontieră de 24 de ani a murit, după ce a căzut cu maşina în Dunăre

Infotrafic. Un poliţist de frontieră de 24 de ani a murit, după ce a căzut cu maşina în Dunăre

Infotrafic. Un poliţist de frontieră de 24 de ani a murit, după ce a căzut cu maşina în Dunăre
Sursa foto: trafic
09 Feb 2010   •   08:45

Nu numai munţii de zăpadă au făcut probleme în trafic, dar şi poleiul. În Caraş Severin, patru poliţişti de frontieră au căzut cu maşina în Dunăre, după ce autoturismul în care se aflau a derapat pe drumul alunecos. Unul dintre ei, în vârstă de 24 de ani, şi-a pierdut viaţa.

Poliţiştii mergeau spre un punct de lucru pe drumul naţional 57, când, într-o curbă periculoasă, maşina a alunecat şi a ieşit de pe partea carosabilă oprindu-se în Dunăre.

Tânărul de 24 de ani care se afla la volan şi-a pierdut viaţa. Îşi luase carnetul de conducere în luna august a anului trecut şi lucra în cadrul poliţiei de frontieră de doar două luni. Ceilalţi trei colegi ai săi au scăpat cu viaţă.

Poleiul a făcut victime şi la ieşirea din Roman, în judeţul Neamţ. O familie întreagă a ajuns la spital în stare gravă, după ce maşina în care se aflau a fost izbită în plin de un microbuz care a intrat pe contrasens.

La volan se afla un bărbat de 35 de ani care acum se află în comă la spital. Nici soţiei sale, care se afla pe locul din dreapta medicii nu-i dau prea multe şanse. Singurii care sunt în afară pericolului sunt cei doi copii.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: trafic politist polei
Parteneri
Primele imagini cu băiețelul din Gorj vândut de părinți în Germania
x close