Antena 3 CNN Economic Auto Infotrafic. Un poliţist din Ilfov a intrat cu maşina de serviciu într-un autoturism parcat (VIDEO)

Infotrafic. Un poliţist din Ilfov a intrat cu maşina de serviciu într-un autoturism parcat (VIDEO)

Infotrafic. Un poliţist din Ilfov a intrat cu maşina de serviciu într-un autoturism parcat (VIDEO)
Sursa foto: masina de politie
24 Feb 2009   •   08:12

Un accident a avut loc, luni noapte, în localitatea Periş, din judeţul Ilfov. Un poliţist a intrat cu maşina de serviciu, într-un autoturism parcat pe marginea drumului. Şoferul masinii avariate susţine că poliţistul era băut.
Andrei Dinu, şoferul maşinii avariate a declarat: Eram pe avarii cu poziţiile puse şi deodată am auzit o bufnitură. O maşină de poliţie a intrat în spatele meu. Poliţistul a ieşit din maşină sub influenţa alcoolului, iar persoana de lângă el s-a întins pe spate probabil avea ceva rupt leziuni că s-a dus imediat la spital?.
La sosirea colegilor săi, poliţistul nu numai că a refuzat să sufle în fiolă, dar a şi susţinut că se afla în misiune. Şoferul în care a intrat spune că maşina de poliţie nu avea girofarul aprins, iar poliţistul mai transporta un civil.
Poliţistul implicat în accident a făcut alcooltestul abia în Bucureşti, la Spitalul de Urgenţă.
Politistii ilfoveni au dechis o anchetă în urma căreia se va stabili dacă într-adevar colegul lor se afla în misiune şi dacă acesta consumase băuturi alcoolice înainte să se urce la volan.
Cei de la postul de poliţie din Periş nu au vrut să dea nici un detaliu. Mai mult, au interzis accesul jurnaliştilor, pentru a nu filma cumva maşina de poliţie avariată.

Antena3

×
Parteneri
Geoană: Să facem o petiţie zdravănă către noul Congres american
x close