Antena 3 CNN Economic Auto Infotrafic. Un tânăr a murit şi alţi doi au fost grav răniţi, într-un accident petrecut în Sebeş

Infotrafic. Un tânăr a murit şi alţi doi au fost grav răniţi, într-un accident petrecut în Sebeş

Infotrafic. Un tânăr a murit şi alţi doi au fost grav răniţi, într-un accident petrecut în Sebeş
23 Mar 2009   •   08:13



O hârjoneală între îndrăgostiţi s-a terminat tragic, duminică noapte, lângă Sebeş. Trei tineri au zburat cu maşina peste un gard, după ce au lovit înainte, o maşină parcată. Tânărul care se afla pe locul din dreapta a murit iar şoferiţa şi pasagerul din spate au ajuns la spital. Cu câteva clipe înainte de producerea accidentului, cel care a murit tocmai o săruta pe fata de la volan.

Îndrăgostiţii, împreună cu un prieten care se afla pe bancheta din spate, tocmai ieşeau din oraşul Sebeş şi se îndreptau spre Deva. Ascultau muzică şi glumeau. Se pare că tânărul din faţă, copleşit de fluturaşii din stomac, i-ar fi furat iubitei lui, care se afla la volan, un sărut. Fata a pierdut controlul volanului iar urmările au fost tragice.

Impactul a fost atat de puternic incat autoturismul in care se aflau tinerii s-a rostogolit de mai multe ori si a ajuns in curtea unei societati comerciale .

Băiatul aflat pe scaunul din dreapta, în vârstă de 20 de ani, a murit pe loc. Şoferiţa şi celălalt tânăr, aflat pe bancheta din spate, au fost grav răniţi. Tinerii se întorceau spre casă, de la Deva.

Poliţia a deschis o anchetă pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care a avut loc accidentul.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Infotrafic accident rutier Sebes
Parteneri
Noua fabrică din România care se deschide după Paște
x close