Antena 3 CNN Economic Auto Infotrafic. Un tânăr de 22 ani a murit, după ce a fost spulberat de pe motocicletă

Infotrafic. Un tânăr de 22 ani a murit, după ce a fost spulberat de pe motocicletă

Infotrafic. Un tânăr de 22 ani a murit, după ce a fost spulberat de pe motocicletă
Sursa foto: Foto: ny1.com
de M.Z.    |    15 Aug 2011   •   08:29

Un motociclist în vârstă de 22 de ani a murit duminică noapte, într-un accident rutier petrecut la ieşirea din Bucureşti. Motocicleta pe care se afla acesta a fost spulberată de o maşină care mergea în aceeaşi direcţie.

Tânărul purta o cască de protecţie, dar chiar şi aşa, nu a avut nicio şansă de a supravieţui. Se pare că motociclistul ar fi încercat o depăşire şi a fost lovit de autoturismul al cărui şofer a voia, probabil, să schimbe banda.

"Ambele autoturisme se deplasau pe Prelungirea Ghencea spre comuna Domneşti, în momentul în care autoturismul a intrat în depăşire, iar din cauze ce urmează a fi stabilite, cele două autoturisme au intrat în coliziune", a declarat subinsp. Andrei Codău, de la Brigada Poliţiei Rutiere.

În urma impactului, motociclistul a fost aruncat în aer şi s-a izbit cu capul de un zid de beton. Casca, dealtfel singurul echipament de protecţie pe care tânărul îl purta, a fost găsită de poliţişti la câţiva metri de trupul neînsufleţit. Părţi din motocicletă erau împrăştiate pe toată şoseaua.

Şoferul autoturismului implicat în accident nu consumase alcool, dar i se va întocmi dosar penal pentru ucidere din culpă.

Tot duminică noapte, dar pe Şoseaua de centură, imprudenţa era s-o coste scump pe o şoferiţă. Femeia a vrut să întoarcă maşina de pe banda întâi de circulaţie, pe sensul celălalt de mers. Nu s-a asigurat, iar autoturismul a fost lovit din spate de un tir care venea regulamentar pe banda doi. Şoferiţa, dar şi un bărbat care se afla pe scaunul din dreapta al maşinii, au ajuns la spital. Din fericire, sunt în afara oricărui pericol.

 


×
Subiecte în articol: mort motociclist accident rutier raniti
Parteneri
Datoria neştiută de 7.200 lei pe care fiecare român o are
x close