Antena 3 CNN Economic Auto Infotrafic. Un tânăr murit, în urma unui accident grav petrecut la Târgu Jiu

Infotrafic. Un tânăr murit, în urma unui accident grav petrecut la Târgu Jiu

Infotrafic. Un tânăr murit, în urma unui accident grav petrecut la Târgu Jiu
Sursa foto: ambulanta
26 Feb 2009   •   10:09

Încă o viaţă curmată, de data asta numai şi numai din cauza inconştienţei la volan. Un băiat de 24 de ani din Târgu Jiu a murit din cauză că prietenul lui a condus cu viteză mult prea mare, a derapat şi s-a oprit cu maşina într-un pom.
Cel care se afla la volan a scăpat cu viaţă, dar va trăi toată viaţa cu conştiinţa încărcată: şi-a ucis prietenul.
Un alt accident s-a petrecut, miercuri noapte, în Bucureşti. Un bucureştean cu capul în nori a reuşit să lovească noaptea trecută 4 maşini, plus a lui. Omul nu s-a mai uitat în stânga şi-n dreapta şi nici în sus să vadă culoarea roşie a semaforului şi a intrat direct în intersecţia Pasajului Mărăşeşti cu Splaiul Independenţei.
A lovit o dubă pe care a proiectat-o direct în alte trei maşini parcate regulamentar. Niciunul dintre şoferi nu a fost rănit. Proprietarii maşinilor distruse s-au văzut nevoiţi să meargă în miez de noapte la poliţie ca să constate pagubele, pe care evident le va plăti şoferul neatent.
Annual, numărul celor care îşi pierd viaţa în accidentele rutiere a ajuns la câteva mii. De cele mai multe ori, neatenţia, graba, dar şi nerespectarea regulilor de circulaţie duc la producerea acestor tragedii.
Antena3

×
Subiecte în articol: Infotrafic accident rutier
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close