Antena 3 CNN Economic Auto Infotrafic. Vezi drumurile naţionale cu circulaţie restricţionată

Infotrafic. Vezi drumurile naţionale cu circulaţie restricţionată

Infotrafic. Vezi drumurile naţionale cu circulaţie restricţionată
15 Iun 2010   •   08:46

Şoferii vor întâmpina marţi o serie de probleme

în trafic. Din cauza lucrărilor, pe unele segmente de drum circulaţia va fi restricţionată, informează Centrul Infotrafic din cadrul Poliţiei Române.

Conducătorii trebuie să ştie că circulaţia se va desfăşura pe un singur fir pe următarele drumuri: pe DN1A, între localitatiile Cheia şi Săcele, DN7 - în judeţul Vâlcea, între Călimăneşti si Brezoi, dar şi pe DN6 - în judeţul Meheninţi, între localităţile Drobeta-Turnu Severin şi Orşova.

De asemenea, circulaţia va fi închisă până la ora 13.00 pe DN66 Târgu Jiu - Petroşani, pe sectorul Bumbeşti - Livezeni.

Şi asta nu este tot. Pe 15, 17, 19, 22 şi 24 iunie, între orele 09.00 si 12.00, se va închide circulatia pe DN 7, în judeţul Vâlcea, în vederea efectuării unor lucrări de protecţie a versanţilor. Circulaţia rutieră va fi închisă temporar în reprize de 15 minute, Iar pentru perioadele de timp în care nu se aplică restricţia, se va circula pe un singur fir, alternativ, cu ajutorul piloţilor de trafic.

Aglomeraţie în trafic veţi întânli şi la ieşirea din Ploieşti spre Bucureşti. Motivul: podul de la Tătărani care a fost închis timp de două luni pentru reabilitare şi extindere la 4 benzi. Aşadar traficul pe tronsonul Ploieşti - sens Giratoriu DN 1 Bărcăneşti va fi un coşmar pentru cei care au drum pe acolo.

Cât vor dura lucrările, poliţia rutieră recomandă soferilor ocolirea zonei prin municipiul Ploiesti, asta pentru a evita ambuteiajele, chiar daca traficul în zonă va fi dirijat de patrule de poliţişti.

Observator

×
Subiecte în articol: Infotrafic restricţii drumuri nationale
Parteneri
Ministrul Agriculturii, prima reacție în scandalul puilor vopsiţi
x close