Antena 3 CNN Economic Auto Kia No 3, conceptul care va debuta la Geneva (FOTO)

Kia No 3, conceptul care va debuta la Geneva (FOTO)

Kia No 3, conceptul care va debuta la Geneva (FOTO)
Sursa foto: Kia No 3
24 Feb 2009   •   16:02

Kia va prezenta la Geneva conceptul No 3, denumire aleasă pentru că producătorul consideră cifra trei ca fiind norocoasă, informează worldcarfans.com. Kia No 3 este un automobil compact al cărei design a fost realizat de Peter Schreyer, cel care se află la conducerea studioului de design european al constructorului sud-coreean.
Designul include noua tendinţă adoptată de Kia în acest sens, cu o nouă linie a farurilor, ca şi emblema şi grila frontală. Maşina se aseamănă destul de bine cu Ford Fiesta, un punct în minus pentru designerii sud-coreeni. Totuşi, No 3 are şi un element distinctiv: acoperişul panoramic din sticlă. Acesta este ceva mai deosebit, faţă de cele cu care ne-am obişnuit, datorită stâlpului lateral de susţinere a cărui linie se prelungeşte în continuarea plafonului panoramic.

Kia promite că într-o bună zi (nu se ştie care este aceea), conceptul No 3 va fi produs în serie. Până atunci, producătorul încearcă să-şi păstreze ?reputaţia de constructor al unor concepte apropiate de realitate?, potrivit comunicatului de presă Kia.
Fotografii: worldcarfans.com
Antena3.ro

×
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close