Antena 3 CNN Economic Auto Maşină furată din Italia, găsită pe A1 după ce şoferul a fost oprit pentru depăşirea vitezei legale

Maşină furată din Italia, găsită pe A1 după ce şoferul a fost oprit pentru depăşirea vitezei legale

Maşină furată din Italia, găsită pe A1 după ce şoferul a fost oprit pentru depăşirea vitezei legale
Sursa foto: Foto: Intact Images
02 Oct 2010   •   18:54

Un şofer a fost prins, sâmbătă, pe Autostrada Bucureşti-Piteşti, circulând cu viteza de 160 de kilometri la oră, poliţiştii constatând ulterior că autoturismul Mercedes figura ca fiind furat din Italia în anul 2009, informează Mediafax.

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei A 1, şoferul maşinii circula pe banda a doua a autostrăzii, dinspre Piteşti spre Bucureşti, iar la kilometrul 37 aparatul radar a înregistrat o viteză de 160 de kilometri la oră.

"Maşina a fost înregistrată de aparatul radar la kilometrul 34 şi oprită la kilometru 28, iar în momentul în care a avut loc identificarea şoferului şi a documentelor autoturismului s-a constatat că acesta figurează ca furat din anul 2009, din Italia. S-au verificat actele şi s-a constatat că maşina, un Mercedes CLS, are numere false, iar certificatul de înmatriculare este fals. La volanul maşinii era un bărbat în vârstă de 33 de ani, din Bucureşti, care a declarat că a cumpărat maşina de la o persoană, cu 25.000 de euro", a declarat şeful Poliţiei A1, comisar şef Emilian Buican.

Pentru încălcarea limitei de viteză, şoferul riscă o amendă de până la 300 de lei şi trei puncte de penalizare, iar pentru conducerea unui autovehicul neînmatriculat şi având montate numere false de înmatriculare şoferul riscă o pedeapsă cu închisoarea între şase luni şi doi ani.

Bărbatului i-a fost reţinut permisul de conducere până la definitivarea cercetărilor.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: masina radar sofer Politie autostrada A1
Parteneri
Sancţiuni pentru medicii care duc pacienţii de la stat la privat
x close