Antena 3 CNN Economic Auto Maşinile care au schimbat lumea

Maşinile care au schimbat lumea

Maşinile care au schimbat lumea
Sursa foto: Foto: AFP / Mediafax
19 Iun 2012   •   11:13

Automobilele confortabile, sigure şi eficiente de astăzi nu au apărut peste noapte. Au avut nevoie de timp pentru a se îmbunătăţi, maturiza, desăvârşi. Unele au devenit repere ale industriei şi continuă să fie şi astăzi. Iată care sunt, în opinia unor specialişti, maşinile care au schimbat lumea cu totul, nu doar pe cea auto .

Un design distinctiv sau un motor superperformant nu au fost niciodată suficiente pentru a te impune pe o piaţă atât de com­petitivă, cum a fost dintotdeauna piaţa auto. Pentru a se califica ca un trendsetter adevărat, o maşină trebuie să fi dat naştere unui seg­ment de piaţă bine definit ori să fi fost o permanentă sursă de in­spiraţie în domeniu.

Designerii şi inginerii de astăzi încă lucrează cu istoria în faţă atunci când constru­iesc sau îmbunătăţesc un automo­bil, indiferent de performanţele la care s-a ajuns. O filosofie atât de frumos însuţită de cei de la Pors­che, care descriau astfel succesul unui model-legendă, 911: “Pentru început, am reflectat asupra aces­tei dileme: de unde venim și unde vrem să ajungem? Ca să îl constru­im pe noul 911, am avut nevoie de răspunsul la această întrebare…”

Citeşte articolul integral pe Income Magazine.

×
Parteneri
Firea și Burduja sunt noii candidați la Primăria Capitalei
x close