Antena 3 CNN Economic Auto Maşinile parcate ilegal vor fi ridicate, în curând, din toate sectoarele Capitalei

Maşinile parcate ilegal vor fi ridicate, în curând, din toate sectoarele Capitalei

Maşinile parcate ilegal vor fi ridicate, în curând, din toate sectoarele Capitalei
17 Oct 2008   •   23:51

Măsura de ridicare a autoturismelor parcate ilegal, care a fost pusă în practică în sectoarele 2 şi 3, ar putea fi aplicată şi în celelalte sectoare din Bucureşti, cel mai târziu din 2009. Reprezentanţii primăriilor încearcă, în acest fel, să reducă numărul de autoturisme care îngreunează circulaţia rutieră, sau, în unele cazuri, cea a pietonilor.
În luna august a acestui an, Consiliul Local al Sectorului 4 a votat în favoarea ridicării autovehiculelor parcate neregulamentar. Odată încheiată licitaţia pentru angajarea firmei care va presta acest serviciu, măsura va începe să fie aplicată şi în acest sector. Pe de altă parte, reprezentanţii Primăriei Sectorului 6, unde licitaţia a fost deja finalizată, susţin că ridicarea maşinilor va începe peste aproximativ trei săptămâni.
Purtătorul de cuvânt al primarului sectorului 1 este de părere că o astfel de măsură nu ar reprezenta nimic altceva decât o cheltuială în plus. Potrivit declaraţiilor acestuia, citate de Evenimentul Zilei, există semnale din partea Primăriei Generale cum că măsura va fi aplicată, oricum, începând cu anul viitor. Părerea este susţinută şi de reprezentanţii Primăriei sectorului 5 al Capitalei.
Pentru recuperarea autoturismului, bucureştenii sunt nevoiţi să plătească cel puţin 600 de lei.
Anul acesta, 7.069 de maşini parcate ilegal au fost ridicate din sectoarele 2 şi 3.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: primaria capitalei
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close