Antena 3 CNN Economic Auto Mazda3 Mirai - o ediţie specială a hatchback-ului, lansată de producătorul japonez

Mazda3 Mirai - o ediţie specială a hatchback-ului, lansată de producătorul japonez

Mazda3 Mirai - o ediţie specială a hatchback-ului, lansată de producătorul japonez
17 Feb 2011   •   16:54

Mazda a anunţat, joi, seria limitată Mazda3 Mirai. Termenul “Mirai” provine din limba japoneză şi înseamnă “viitor”. Modelul are la bază versiunea de serie Mazda3 TE. Automobilul vine cu dotări suplimentare, atât la nivel estetic, cât şi al elementelor tehnice.

Ediţia specială Mirai este echipată cu motorul de 1,6l şi 105 CP şi va beneficia la exterior, în plus faţă de dotările versiunii TE de: bare faţă-spate sport, proiectoare de ceaţă, stopuri cu LED, jante de aliaj de 17”, vopsea metalizată, ornament cromat pentru ţeava de eşapamet, eleron cupolă spate şi va fi inscripţionată cu logo-ul Mirai.

La interior, Mazda3 Mirai include elemente specifice nivelului de echipare GTA, care accentuează sportivitatea şi conferă un plus de stil: scaune sport, cadrane tip black out cu iluminare roşu – violet, cotieră glisantă, iluminare interioară uşi, covoraşe, iar pentru un plus de confort şi siguranţă: Bluetooth şi adaptor iPod şi USB, sistem cruise control şi senzori de parcare spate. Mazda3, ediţia specială Mirai este deja disponibilă pe piaţa din România, la preţul de 16.990 Euro, cu TVA.



×
Subiecte în articol: Editie Speciala
Parteneri
O dronă militară s-ar fi prăbuşit în apropiere de Brăila
x close