Antena 3 CNN Economic Auto Ninsoarea din zonele montane a scos din casă autorităţile: Radu Berceanu a început inspecţia drumurilor

Ninsoarea din zonele montane a scos din casă autorităţile: Radu Berceanu a început inspecţia drumurilor

Ninsoarea din zonele montane a scos din casă autorităţile: Radu Berceanu a început inspecţia drumurilor
24 Dec 2008   •   18:18

Ninsoarea din zonele de munte a scos din casă autorităţile. Un comandament de iarnă a fost convocat de urgenţă la Ministerul Transporturilor. Radu Berceanu a anunţat, miercuri, că va începe inspecţia drumurilor. Traficul este deja îngreunat în mai multe zone.
Niciun drum naţional nu este blocat din cauza zăpezii, însă se circulă greu pe DN1, DN1A, DN67A şi în pasul Tihuţa, locuri unde a viscolit. Ministrul transporturilor, Radu Berceanu, a convocat Comandamentul de Iarnă şi spune că activitatea drumarilor a fost intensificată.
În cursul zilei, cele mai mari probleme au fost înregistrate pe Valea Prahovei şi în judeţul Braşov unde numărul mare de maşini şi zăpada au făcut ca traficul să se desfăşoare cu greutate.
Pentru a încerca să fluidizeze traficul, Poliţia rutieră Braşov a dublat numărul agenţilor aflaţi în stradă. Oamenii legii se aşteaptă ca drumurile naţionale din judeţ se se aglomereze şi mai mult din a doua zi de Crăciun, când şi mai mulţi turişti vor veni la munte.
Şi traficul feroviar este aglomerat. Bilete cu locuri nu mai sunt, iar călătorii trebuie să meargă câteva ore bune în picioare, pentru a ajunge la munte.
Antena 3

×
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close