Antena 3 CNN Economic Auto Ninsorile provoacă probleme în trafic. Vezi drumurile blocate şi cu circulaţie restricţionată

Ninsorile provoacă probleme în trafic. Vezi drumurile blocate şi cu circulaţie restricţionată

Ninsorile provoacă probleme în trafic. Vezi drumurile blocate şi cu circulaţie restricţionată
Sursa foto: Foto: Video News
15 Apr 2011   •   08:19

Trei drumuri naţionale sunt blocate, vineri dimineaţă, din cauza ninsorii abundente, informează Centrul Infotrafic al Poliţiei Române.

"La primele ore ale dimineţii, s-au înregistrat căderi de arbori pe DN 11 B, pe DN 12 C în zona Lacului Roşu, precum şi pe DN 12 A, în zona Luncii de Sus şi Luncii de Jos", a declarat şeful Secţiei Drumuri Naţionale Harghita, Cătălin Romanescu.

"Ninge în tot judeţul şi se circulă în condiţii de iarnă, pe carosabil acoperit cu până la trei centimetri de zăpadă frământată, tratată cu antiderapant", a ad[ugat acesta.

Acestea sunt drumurile blocate:

- DN1 Braşov – Predeal, în zona localităţii braşovene Timiş

- DN11B Cozmeni – Târgu Secuiesc (judeţul Harghita)

- DN11, în zona Pasului Oituz, judeţul Covasna


Lista drumurilor cu circulaţie în condiţii de iarnă:

- DN7C, la Piscu Negru (Argeş) şi Bâlea (Sibiu)

- DN7A, la Voineasa (Vâlcea)

- DN1A, în judeţul Prahova

- majoritatea drumurilor naţionale din judeţul Harghita


În judeţul Harghita, din cauza vântului puternic şi a zăpezii, mai mulţi arbori au căzut pe şosele şi au blocat circulaţia, transmite Mediafax.

De asemenea, şi pe DN 12 A Miercurea Ciuc - Comăneşti au fost impuse restricţii de circulaţie pentru autovehiculele cu masa de peste 7,5 tone.

Recomandări pentru şoferi:

Pentru evitarea accidentelor în trafic, Poliţia Română le recomandă conducătorilor auto să nu se deplaseze către zonele muntoase cu vehicule neechipate corespunzător şi să ruleze cu viteză adaptată condiţiilor meteo-rutiere.

De asemenea, cei care doresc să se intereseze de starea drumurilor şi de traseul pe care ar vrea să-l urmeze pot suna la Comandamentului Central de Iarnă, la telefon 021/9360.

 


×
Subiecte în articol: drumuri nationale
Parteneri
Românii care vor plăti taxe și impozite mai mari de anul următor!
x close