Antena 3 CNN Economic Auto Noua Mazda CX–3 prezentată în premieră mondială

Noua Mazda CX–3 prezentată în premieră mondială

Noua Mazda CX–3 prezentată în premieră mondială
de M.C.    |    19 Noi 2014   •   16:23

Bucureşti, 19 noiembrie 2014. Mazda a prezentat noul CX-3 în cadrul unui eveniment special, organizat cu o zi înainte de Salonul Auto de la Los Angeles 2014.

Noul SUV de mici dimensiuni este cel de-al cincilea model Mazda de nouă generaţie care prezintă tehnologiile premiate SKYACTIV împreună cu design-ul KODO – Soul of Motion. Odată cu lansarea globală, care va începe cu piaţa din Japonia în primăvara anului 2015, CX-3 va deveni un membru de bază al noii game Mazda.

Modelele europene vor fi disponibile în trei variante de motorizare: benzină SKYACTIV-G 2.0 în două versiuni de putere şi noul SKYACTIV-D 1.5 diesel. Modelul va fi echipat cu transmisia cu şase trepte automată SKYACTIV-Drive sau manuală SKYACTIV-MT. SUV-ul compact Mazda va putea fi comandat în variantă cu tracţiune frontală sau cu sistemul de tracţiune integrală de nouă generaţie Mazda.

Noua Mazda CX-3 va beneficia de cele mai recente sisteme de siguranţă activă i-ACTIVSENSE, precum şi de protecţia pasivă eficientă a caroseriei uşoare, dar rigide, SKYACTIV-Body. Adaptată la nevoile unei pieţe moderne, autovehiculul oferă, de asemenea, un pachet generos de infotainment, care include sistemul de conectivitate MZD Connect.

Mazda CX-3 va fi expusă pe tot parcursul Salonului Auto de Los Angeles 2014, împreună cu noua Mazda MX-5. Evenimentul este deschis publicului în perioada 21-30 noiembrie.

×
Subiecte în articol: Mazda
Parteneri
ANM anunţă temperaturi de vară: "Să ne bucurăm de acest weekend"
x close