Antena 3 CNN Economic Auto Noul Renault Twingo şi ediţia limitată Twingo Miss Sixty, lansate oficial în România

Noul Renault Twingo şi ediţia limitată Twingo Miss Sixty, lansate oficial în România

Noul Renault Twingo şi ediţia limitată Twingo Miss Sixty, lansate oficial în România
Sursa foto: Foto: Florin Tulbure, Antena3.ro
de Florin Tulbure    |    08 Dec 2010   •   12:00

Renault a lansat oficial în România Twingo, unul dintre cele mai de succes modele din istoria companiei. În cadrul aceluiaşi eveniment, producătorul francez a prezentat şi ediţia limitată Twingo Miss Sixty, versiunea 100% glamour, 100% feminină a noului model, în cadrul unui show inedit. Renault a vândut peste 3 milioane milioane de Twingo, de la lansarea modelului, în anul 1993. Twingo Miss Sixty poate fi cumpărat cu un preţ de lansare de 7.285 euro (preţul include TVA şi contravaloarea celor trei prime de casare).

Noul Renault Twingo, lansat în România

 


Twingo Miss Sixty a fost dezvaluită în avanpremieră la Salonul Auto de la Paris, ediţia octombrie 2010, şi va fi comercializată începând din noiembrie 2010. Renault susţine că „Twingo Miss Sixty are stilul şi impertinenţa unei franţuzoaice cochete, care tratează totul cu lejeritate şi umor, dar îşi asumă aceasta atitudine”.



Twingo Miss Sixty: un look «glamrock»
Citadină şi feminină, Twingo Miss Sixty mizează pe un exterior glamour cu un interior rock’n’roll. Design-ul său şi echipamentele au fost create în exclusivitate pentru acest model. De la tapiţerie la designul exterior, totul creează o ambianţă feminină şi un look «glam’rock».



Renault Twingo este disponibil şi în România, începând cu luna noiembrie. Pentru început, gama Twingo va fi oferită într-o versiune de baza Trend, care dispune, din standard, de aer condiţionat, radio CD, geamuri faţă şi oglinzi cu reglaj electric, sau optional soluţii de conectivitate USB, Bluetooth şi o serie de elemente de personalizare a design-ului.



Seria limitată Twingo Miss Sixty, este oferită în două culori de caroserie, Rose Boheme şi Noir Nacre; stripping cu motive florale pentru hayon, capotă şi stâlpul central, tapiţerie neagră Alcantara asortată caroseriei prin conturul şi cusaturile Rose, volan îmbrăcat în piele, covoraşe de protecţie personalizate, etc.



Motorizare
În România, pentru ambele versiuni (Twingo şi Twingo Miss Sixty) este disponibilă, deocamdată, motorizarea de 1,2 litri, 16V, care dezvoltă 75CP. Propulsorul este cuplat la o transmisie manuală cu 5+1 viteze şi consumă, potrivit producătorului, 5,1 litri la 100 de kilometri (consum mixt). Este aşteptat şi mai economicul diesel 1,5 dCi.

Interiorul actualei generaţii Twingo este mai versatil, prin utilizarea completă a spaţiului din cabină (Twingo măsoară 3,6 metri în lungime). Interiorul este extrem de modular mulţumită celor patru scaune independente. Portbagajul noului Twingo este unul dintre cele mai mari din segment, variind de la 165 la 285 litri atunci când scaunele nu sunt rabatate. Volumul poate fi extins la 959 litri în configuraţia cu două scaune.



Renault Twingo poate fi achiziţionat şi prin Programul Naţional de Stimulare a Înnoirii Parcului Auto 2010. Astfel, preţul de lansare pentru Twingo Miss Sixty este de 7.285 euro (pretul include TVA şi contravaloarea celor trei prime de casare).

 

×
Parteneri
Sondajul care cutremură scena politică. Se schimbă tot
x close