Antena 3 CNN Economic Auto Noutăţi şi modele unicat la Salonul Auto Bucureşti 2014

Noutăţi şi modele unicat la Salonul Auto Bucureşti 2014

Noutăţi şi modele unicat la Salonul Auto Bucureşti 2014
Sursa foto: Foto captura Antena 3
24 Oct 2014   •   11:17

Cele mai noi modele auto şi cele mai frumoase domnişoare pot fi admirate în aceste zile la Salonul Auto Bucureşti. De la bolizi de peste 150 de mii de euro până la variantele pentru bugete mai mici, de 8 mii de euro, există ceva pentru fiecare pasionat de maşini.

Noutăţi absolute sunt prezente şi în acest an la Salonul Auto. De exemplu, sistemul de iluminare al unui bolid de peste 178 de mii de euro. Becurile LED au cristale Swarovski. În plus, calculatorul de bord ajută şoferul să conducă în siguranţă în orice condiţii.

Salonul auto îi găzduieşte pe cei mai mulţi producători premium fie ei din Italia, Marea Britanie sau Germania.

Şoferii care se tem de zgârieturile din parcări, au acum un aliat. Maşina cu sistem de protejare a caroseriei. Costă 13.000 de euro şi este disponibilă în zeci de combinaţii de culori.

Şi variantele electrice şi-au făcut apariţia la Salonul Auto de la Bucureşti. Un model corean de exemplu, costă 35.000 de euro.

Alte modele sunt dotate cu instalaţii GPL din fabrică, ceea ce permite economii de 40% la un plin, faţă de varianta pe benzină. Amatorii de maşini clasice pot admira şi ei modele unicat.

Salonul auto Bucureşti este deschis până pe 2 noiembrie.

×
Subiecte în articol: masini salon auto
Parteneri
Horia Constantinescu a demisionat de la șefia ANPC
x close