Antena 3 CNN Economic Auto O consilieră din Ministerul Transporturilor, prinsă de radar cu 156 km/oră

O consilieră din Ministerul Transporturilor, prinsă de radar cu 156 km/oră

O consilieră din Ministerul Transporturilor, prinsă de radar cu 156 km/oră
Sursa foto: Foto: Videonews
de M.Z.    |    31 Aug 2011   •   17:25

Consiliera unui secretar de stat din Ministerul Transporturilor a fost prinsă cu 156 de kilometri pe oră, pe un drum din afara Iaşiului. Sorina Petronela Ţone susţine că a depăşit viteza din cauza unui agent rutier, care a urmărit-o intenţionat pentru a o prinde radarul.

Poliţiştii din Iaşi n-au stat însă pe gânduri. I-au dat o amendă de 320 de lei şi i-au ridicat şi permisul de conducere. Consiliera nu este la prima abatere.

"Poliţiştii au făcut treaba asta intenţionat, pentru că eu, în localitate, am circulat regulamentar. Poliţistul era undeva în mijlocul străzii, am avut impresia că o să dea un pic înapoi şi mi-a fost teamă că dau peste dumnealui. Am claxonat, s-a urcat intenţionat în maşină şi m-a urmărit până la ieşirea din localitate, ca să poată să mă prindă radarul. Am  înţeles, mi s-a suspendat permisul, nu  este niciun fel de problemă. Procesul  verbal l-am şi plătit. Domnul politist, practic, m-a provocat. Nu a fost nimic altceva decât  provocare", a declarat consiliera din Ministerul Transporturilor, Sorina Petronela Ţone.

În 2004, ea a fost arestată pentru că a luat şpagă de la mai mulţi administratori de firme şi a stat după gratii mai bine de jumătate de an.


×
Parteneri
Calitatea aerului din România, afectată de praful saharian
x close