Antena 3 CNN Economic Auto O doctoriţă a fost prinsă beată moartă la volan

O doctoriţă a fost prinsă beată moartă la volan

O doctoriţă a fost prinsă beată moartă la volan
Sursa foto: Foto: videonews.ro
24 Iun 2011   •   08:46

Dupa ce a baut bine la crâşma satului, un medic de familie s-a urcat la volanul maşinii personale şi a plecat spre casă. Mult mai greu a fost pentru doi agenti de circulaţie să o convingă pe femeie să se dea jos din maşina poliţiei, pentru a i se stabili alcoolemia la spital.

Femeia din maşina poliţiei are 47 de ani şi este medic de familie. A consumat mai multe băuturi alcoolice în crâşma din satul ieşean Bivolari. La un moment dat, patronul a refuzat să-i mai dea de băut, iar femeia s-a urcat la volan şi a plecat.

A mers câţiva kilometri, înainte să fie trasă pe dreapta de un echipaj al poliţiei rutiere. Agenţii au constatat că femeia abia se mai putea ţine pe picioare, aşa că au urcat-o în maşina de poliţie şi au adus-o la secţie. Acolo, însă le-a fost imposibil să o mai dea jos.

Poliţiştii spun că femeia le-a făcut probleme încă din momentul în care au oprit-o în trafic. Femeia a refuzat să fie dusă la spital pentru a i se stabili alcoolemia.

Poliţiştii i-au întocmit dosar penal pentru conducere sub influenţa alcoolului şi refuz de recoltare a probelor biologice. Femeia riscă  5 ani de închisoare.

 


×
Subiecte în articol: doctorita alcool
Parteneri
Ion Iliescu și Petre Roman, audiați în Dosarul Mineriadei, după 34 de ani
x close