Antena 3 CNN Economic Auto O femeie a murit în salvare, în urma unui accident de circulaţie (VIDEO)

O femeie a murit în salvare, în urma unui accident de circulaţie (VIDEO)

O femeie a murit în salvare, în urma unui accident de circulaţie (VIDEO)
Sursa foto: ambulanta
13 Mai 2009   •   18:20

A luat ambulanţa spre moarte. O femeie din Alba şi-a găsit sfârşitul chiar în salvarea chemată să o ducă la spital. În drum spre clinică, autospeciala a fost izbită violent de un autobuz şi s-a făcut praf.

Martorii spun că şoferul ambulanţei nu pornise nici girofarul, nici sirena, dar a intrat într-o intersecţie fără să acorde prioritate.

Asistenta de pe ambulanţă va rămâne internată câteva zile, însă este în afara oricărui pericol. Bătrâna care fusese luată de acasă a fost rănită însă foarte grav şi a murit în drum spre spitalul din Alba Iulia.

Ambulanţa venea dintr-un sat şi transporta o femeie de 78 de ani, care se simţea rău. Autospeciala abia intrase în Aiud, când la ieşirea de pe o stradă lăturalnică, spun martorii, şoferul ambulanţei a ignorat semnul de cedare a priorităţii.

Şoferul salvării trebuie să le explice acum poliţiştilor de ce nu avea semnalele acustise şi luminoase în funcţiune, deşi era în misiune. Bărbatul este cercetat pentru omor din culpă şi vătămare corporală şi riscă să ajungă după gratii.



Observator

×
Subiecte în articol: ambulanta accident rutier
Parteneri
Românii cotizează 35 de ani la pensie şi beneficiază doar 12 ani
x close