Antena 3 CNN Economic Auto O maşină a M.A.p.N., implicată într-un accident, în sectorul cinci al Capitalei (VIDEO)

O maşină a M.A.p.N., implicată într-un accident, în sectorul cinci al Capitalei (VIDEO)

O maşină a M.A.p.N., implicată într-un accident, în sectorul cinci al Capitalei (VIDEO)
22 Sep 2008   •   18:47

O maşină a Ministerului Apărării Naţionale a fost lovită, duminică seară, de un autoturism condus de purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Bucureşti.

S-a întâmplat în sectorul cinci al Capitalei. Marius Militaru circula pe strada Ion Nedeleanu. În momentul în care a intrat pe strada Novaci el nu a văzut indicatorul ?Cedează Trecerea? şi a intrat în intersecţie. Acolo s-a lovit în plin de autoturismul în care se aflau cei trei ofiţeri ai Direcţiei Generale de Informaţii a Armatei. Maşina MAPN-ului se întorcea din misiunea de însoţire a unei delegaţii. În urma impactului, autoturismul lui Militaru a fost proiectat într-o altă maşină parcată. Un echipaj SMURD a ajuns imediat la faţa locului şi le-a acordat primul ajutor celor trei bărbaţi. Rănile lor nu au fost grave şi nu au avut nevoie de spitalizare.

Ofiţerul Jandarmeriei, Marius Militaru şi a recunoscut vina şi le-a declarat poliţiştilor că nu a văzut semnul din intersecţie. El a rămas fără permis de conducere şi se va alege cu dosar penal pentru vătămare corporală. Cazul său urmează să fie preluat de Parchetul Militar.



Observator

×
Subiecte în articol: MApN Jandarmeria Romana
Parteneri
Marcel Ciolacu dă asigurări: Sunt bani de salarii si pensii
x close