Antena 3 CNN Economic Auto O nouă supermaşină marca BMW ar putea sosi în 2012

O nouă supermaşină marca BMW ar putea sosi în 2012

O nouă supermaşină marca BMW ar putea sosi în 2012
30 Oct 2008   •   20:45

Problemele cauzate de criza financiară nu-i sperie pe cei de la BMW, care, potrivit unor surse, au planuri de a construi, până în 2012, o supermaşină ?verde?, pentru a face concurenţă R8 ? ului celor de la Audi dar şi viitorului SLC al Mercedes, conform Worldcarfans.com. Noua supermaşină va fi o sportivă pursânge şi va beneficia de ultimele inovaţii tehnice din domeniu, inclusiv de folosirea materialelor ultrauşoare la construcţia sa.
Maşina ar putea dispune de un motor amplasat central, iar propulsorul folosit ar putea fi o versiune refăcută a celui de 3 litri, şi nu un uriaş V8 sau V10, aşa cum au actualele BMW-uri din clasa M.

Dar cum se traduce faptul că viitorul bolid BMW va fi unul ?verde?? Supermaşina va fi echipată cu echipamente şi tehnologii pentru reducerea consumului de combustibil cum ar fi injecţia directă, regenerarea energiei rezultate din frânare, sistem start/ stop, care opreşte motorul în timpul ambuteiajelor.

Potrivit unei surse citate de Worldcarfans.com, designul noii supermaşini BMW reprezintă echivalentul unui M1 modern, căruia compania i-a adus recent un omagiu prin conceptul din fotografiile prezentate.
Fotografii: Worldcarfans.com
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: automobil autoturism
Parteneri
Potopul din Dubai explicat de climatologi
x close