Antena 3 CNN Economic Auto Oprescu: Jumătate din strada Tunari va fi gata până la 30 aprilie

Oprescu: Jumătate din strada Tunari va fi gata până la 30 aprilie

Oprescu: Jumătate din strada Tunari va fi gata până la 30 aprilie
Sursa foto: lucrari
13 Apr 2010   •   18:35

Primarul Sorin Oprescu le dă speranţe şoferilor bucureşteni. Lucrările la noua magistrală nord-sud sunt în grafic, iar jumătate din strada Tunari va fi gata până la sfâriştul lunii.

Pe strada Tunari se lucrează de mai bine de opt luni, spre exasperarea locuitorilor din zonă. Coşmarul se va încheia la sfârşitul lunii, dar doar pe jumătate. Adică pentru porţiunea cuprinsă între şoseaua Ştefan cel Mare şi Mihai Eminescu.

Pentru tronsonul Mihai Eminescu-Piaţa Gemeni, lucrările vor dura încă trei luni.

Şi mai lungi sunt termenele pentru noua magistrală Uranus, care va face legătura între Piaţa Victoriei şi Calea Rahovei.

?Va fi practic un al doilea Magheru, cu 2 benzi pe sens plus piste de biciclete, cu linie de tramvai pe mijloc. Vorbim de un bulevard cu 24 de metri lăţime? a spus Mădălin Dumitru, Directorul Direcţiei de Infrasctructură a primăriei Capitalei.

Municipalitatea mai are de expropriat 34 din cele 81 de imobile care trebuie demolate. Şantierul aglomerează traficul în zona Buzeşti - Piaţa Victoriei.

Tronsoanele Piaţa Victoriei - Calea Griviţei şi Şerban Vodă - Calea Rahovei ar trebui date în folosinţă până la sfârşitul anului viitor.

Antena 3

×
Subiecte în articol: oprescu lucrari
Parteneri
E oficial! Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte
x close