Antena 3 CNN Economic Auto Pacient, aproape scăpat de pe targă, după ce prima ambulanţă în care se afla a făcut accident (VIDEO)

Pacient, aproape scăpat de pe targă, după ce prima ambulanţă în care se afla a făcut accident (VIDEO)

Pacient, aproape scăpat de pe targă, după ce prima ambulanţă în care se afla a făcut accident (VIDEO)
12 Ian 2010   •   11:42

Drum cu peripeţii pentru un bărbat din Buzău. Ambulanţa cu care era transportat la Spitalul Floreasca din Capitală, având picioarele rupte, a fost implicată într-un accident rutier, la intrarea în Bucureşti. Bărbatul a scăpat, dar peripeţiile nu s-au terminat. În timp ce era mutat dintr-o salvare în alta, pacientul era să fie scăpat pe jos. A avut noroc şi a scăpat fără noi răni şi de data aceasta.

Ambulanţa a fost implicată într-un carambol pe Şoseaua Bucureşti-Ploieşti. Maşina Salvării a intrat într-un autoturism de teren, care la rândul lui a intrat într-un alt autoturism din faţă. Cea de-a treia maşină lovită s-a izbit de asemenea de un al patrulea automobil.

Accidentul s-a produs la ieşirea din pasajul Băneasa, în sensul de mers spre Piaţa Presei Libere. Ambulanţa venea de la Buzău şi trebuia să ajungă la Spitalul Floreasca. Deşi în ambulanţă se afla un pacient, aceasta nu avea girofarurile pornite.



La faţa locului s-au deplasat un echipaj de poliţie şi o altă ambulanţă care să preia pacientul transportat. În momentul în care era urcat în cea de-a doua ambulanţă, pacientul a avut parte de o nouă "surpriză". Acesta a fost la un pas de a fi scăpat de pe targă.

Într-un final, pacientul a fost transportat "cu bine" la spital.





Antena3.ro

×
Subiecte în articol: ambulanta
Parteneri
O nouă minivacanţă pentru români! Câte zile libere vor avea angajaţii
x close