Antena 3 CNN Economic Auto Pasajul Băneasa. Berceanu: Termenul ar putea fi depăşit. Boc: Îl inaugurăm după ce cântăm imnul

Pasajul Băneasa. Berceanu: Termenul ar putea fi depăşit. Boc: Îl inaugurăm după ce cântăm imnul

Pasajul Băneasa. Berceanu: Termenul ar putea fi depăşit. Boc: Îl inaugurăm după ce cântăm imnul
18 Sep 2009   •   14:06

Lucrările la pasajul Băneasa ar putea depăşi termenul stabilit, dă de înţeles ministrul Transporturilor. Radu Berceanu a declarat în timpul vizitei pe care a făcut-o împreună cu premierul pe şantierul de la pasaj că proiectul tehnic este "mult prea complicat şi costisitor". Cu toate acestea, Emil Boc insistă că va inaugura lucrarea pe 1 decembrie, aşa cum a fost stabilit.

Vineri, premierul şi ministrul Transporturilor au inspectat din nou stadiul lucrărilor de la Pasajul Băneasa. Deşi au văzut acelaşi lucru, declaraţiile lor au fost diferite. Ministrul pare că a găsit motive pentru care lucrarea ar putea să nu fie gata la timp, pe 1 decembrie.

Radu Berceanu spune că proiectul tehnic realizat de firma Search Corporations este "mult prea complicat şi costisitor". O altă soluţie tehnică, mai susţine minitrul, ar putea fi cu până la 30% mai ieftină.

Cu toate explicaţiile ministrului, însă, premierul Emil Boc le-a spus muncitorilor de la pasaj că nu renunţă la temenul de 1 decembrie.

"Aveţi grijă că de 1 Decembrie cântăm imnul naţional şi pe urmă venim să inaugurăm Pasajul", a declarat Emil Boc.

Lucrările la Pasajul Băneasa au început în 2007, iar proiectul costă aproximativ 15 milioane euro. Cu două luni şi jumătate înainte de termenul de finalizare, pasajul este gata în proporţie de 75%.



Antena 3



×
Subiecte în articol: Emil Boc Radu Berceanu
Parteneri
Mesaj RO-Alert în Slănic Prahova: ”Părăsiți zona!”
x close