Antena 3 CNN Economic Auto Pasajul Unirii din Capitală, închis pe câte o bandă timp de patru luni, pentru reabilitare

Pasajul Unirii din Capitală, închis pe câte o bandă timp de patru luni, pentru reabilitare

Pasajul Unirii din Capitală, închis pe câte o bandă timp de patru luni, pentru reabilitare
Sursa foto: pasaj unirii
29 Iun 2009   •   11:09

Şoferii care au drum prin centrul capitalei, mai exact pe la Piaţa Unirii, vor avea de îndurat cel puţin 4 luni de nervi ?made in România?, după ce autorităţile au anunţat că circulaţia prin pasajul Unirii va fi restricţionată începând cu ziua de marţi. Măsura va fi luată pentru a înlesni lucrările de rabilitare a pasajului. Astfel, până la ora 23.00 se va circula pe o singură bandă în fiecare direcţie de mers, iar pe timpul nopţii pasajul va fi închis.

Poliţia Rutieră a anunţat deja că există rute ocolitoare, astfel că cei care vin dinspre Universitate pot folosi străzile Halelor şi Bibescu, în timp ce şoferii care vin dinspre zona Tineretului pot traversa Bulevardul Dimitrie Cantemir, prin zona centrului comercial Unirea.

Lucrările de reabilitare vizează repararea sistemului de ventilaţie şi de iluminat, înlocuirea semnalelor rutiere şi repararea canalelor de colectare a apelor. Autorităţile estimează că aceste lucrări vor dura aproximativ 4 luni şi speră ca pasajul să fie redat în folosinţă la data de 15 septembrie.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: blocaj şoferi circulatie restrictionatã
Parteneri
Schimbări majore la școlile de șoferi!
x close