Antena 3 CNN Economic Auto Patru persoane rănite după două accidente în Baia-Mare şi Bistriţa

Patru persoane rănite după două accidente în Baia-Mare şi Bistriţa

Patru persoane rănite după două accidente în Baia-Mare şi Bistriţa
Sursa foto: Foto: Video News
19 Dec 2010   •   18:41

Noi accidente de circulaţie sâmbătă seara din cauza şoselelor înzăpezite. Două persoane au fost rănite în Baia-Mare, după ce maşina în care se aflau a derapat şi a ajuns într-un şanţ. Şoferul este căutat de poliţie, pentru că a fugit de la locul accidentului. Şi în Bistriţa, două persoane au fost la un pas să-şi piardă viaţa pe şosea.

Accidentul a avut loc pe o stradă din Baia Mare. Şoferul autoturismului nu a ţinut cont de ninsoare şi a pierdut controlul volanului într-o curbă. Maşina a derapat şi s-a oprit într-un şanţ.

Două persoane au fost rănite. O a treia, chiar şoferul vinovat, a fugit de la locul faptei., nu înainte de a cere, prin telefon, o platformă care să tracteze maşina.

Cei doi răniţi au fost transportaţi la Spitalul Judeţean Baia Mare, unde au rămas internaţi. Când va fi găsit, şoferul riscă dosar penal pentru vătămare coproprală şi fugă de la locul accidentului.

Şi în judeţul Bistriţa-Năsăud, o maşină s-a răsturnat în şanţ, după ce a derapat pe drumul acoperit de zăpadă. Şoferul şi soţia sa au suferit mai multe răni.

În zona în care s-a produs accidentul trecuseră plugurile, dar din cauza ninsorii carosabilul era tot acoperit de zăpadă.

 

×
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close