Antena 3 CNN Economic Auto Patru răniţi grav, într-un accident rutier. Mai multe maşini parcate, făcute praf

Patru răniţi grav, într-un accident rutier. Mai multe maşini parcate, făcute praf

Patru răniţi grav, într-un accident rutier. Mai multe maşini parcate, făcute praf
Sursa foto: Foto: Intact Images
01 Mai 2011   •   21:59

Accident grav sâmbătă noapte în sectorul 3 al Capitalei. Patru persoane au ajuns la spital cu răni serioase, după ce maşina în care se aflau s-a izbit puternic de mai multe autoturisme parcate. A fost nevoie de intervenţia unei echipe de la descarcerare pentru scoaterea victimelor dintre fiare.

Cei patru tineri răniţi în accident se întorceau de la o petrecere. Din cauza vitezei, şoferul a pierdut controlul volanului şi s-a izbit de mai multe maşini din parcare.

"Noi am acţionat pentru descarcerarea a patru persoane. Victimele au fost preluate de colegii noştri şi transportate la spital. Erau destul de încarceraţi", a explicat plutonier Nicolae Manole, de la serviciul de descarcerare.

Niciunul dintre cei patru pasageri nu avea centurile de siguranţă. Toţi au ajuns la spital. Poliţiştii încearcă să afle cauzele producerii accidentului.

"În cauză se va întocmi un dosar de cercetare penală, urmând a se stabili împrejurările în care s-a produs accidentul", a declarat comisar-şef Gabriel Burcă, de la Brigada Poliţiei Rutiere.

Martorii spun că şoferul mirosea puternic a alcool. Dacă se va dovedi că tânărul a urcat băut la volan, el riscă, pe lângă vătămare corporală din culpă, să se aleagă şi cu un dosar penal pentru conducere sub influenţa băuturilor alcoolice.

 



×
Subiecte în articol: accident rutier sofer raniti alcool
Parteneri
Data la care vom călători fără vize în America
x close