Antena 3 CNN Economic Auto Pentru bucureşteni, sărbătorile încep cu restricţii în trafic

Pentru bucureşteni, sărbătorile încep cu restricţii în trafic

Pentru bucureşteni, sărbătorile încep cu restricţii în trafic
06 Dec 2008   •   10:51

Circulaţia pe Bulevardul Unirii din Bucureşti va fi întreruptă începând de sâmbătă, până pe 4 ianuarie, din cauza evenimentelor organizate în zonă cu ocazia sărbătorilor de iarnă. Circulaţia pe Bulevardul Unirii va fi oprită, sâmbătă după-amiază, de la ora 16.00 şi va fi redeschisă abia pe 4 ianuarie, la aceeaşi oră. Sâmbătă seară vor fi aprinse ornamentele instalate pentru sărbători de iarnă iar pe Bulevardul Unirii va fi deschis Târgul de Crăciun. Între orele 19.00 ? 22.00, edilul Capitalei va participa la ceremonia de aprindere a luminiţelor de Crăciun.
Evenimentul se va desfăşura în faţa sediului Primăriei Municipiului Bucureşti. Apoi, de la ora 21.50 seara, cerul Capitalei va fi luminat timp de şapte minute de un spectaculos foc de artificii care va fi lansat din Parcul Cişmigiu. Poliţiştii de la Rutieră le recomandă şoferilor să nu parcheze maşinile în apropierea Pieţei Unirii şi să evite, între orele 18.00 ? 21.00, Bulevardele I.C. Brătianu - Nicolae Bălcescu - Gheorghe Magheru - Lascăr Catargiu - Calea Victoriei. Şoferii au la dispoziţie în această perioadă mai multe rute ocolitoare.
Restricţii de circulaţie în Capitală vor fi şi între 31 decembrie şi 1 ianuarie. Traficul va fi restricţionat în zona Bulevardului Libertăţii, între Calea 13 Septembrie şi Bulevardul Naţiunile Unite. De asemenea până pe 5 ianuarie se va circula restricţionat pe strada Edgar Quinet.
Antena 3

×
Subiecte în articol: sarbatori de iarna
Parteneri
Motivul răpirii omului de afaceri moldovean dintr-o parcare din Capitală
x close