Antena 3 CNN Economic Auto Piteşti. Doi tineri, accidentaţi în timp ce aşteptau pe marginea drumului o maşină la ocazie

Piteşti. Doi tineri, accidentaţi în timp ce aşteptau pe marginea drumului o maşină la ocazie

Piteşti. Doi tineri, accidentaţi în timp ce aşteptau pe marginea drumului o maşină la ocazie
Sursa foto: Foto: Intact Images
de M.Z.    |    09 Sep 2011   •   12:09

Doi tineri au fost răniţi, vineri, în urma unui accident rutier care a avut loc la Piteşti. În incident a fost implicată şi o femeie însărcinată în opt luni.

Accidentul a fost provocat de două maşini care s-au ciocnit la ieşirea dintr-o benzinărie. Unul dintre autoturisme a ricoşat într-un grup de persoane care aşteptau o maşină la ocazie, pe marginea străzii, potrivit Mediafax.

Cei doi răniţi, o tânără de 20 de ani, din Argeş, şi un tânăr de 19 ani, din Alba, au fost transportaţi cu ambulanţele la spital.

În accident au fost implicate un autoturism Alfa Romeo şi un Renault, care s-au ciocnit, iar maşina Alfa Romeo a lovit apoi două persoane şi a rămas suspendată pe scuarul dintr-o benzinărie.

"Şoferul autoturismului Alfa Romeo, Huhulea Ionuţ, de 32 ani, din Constanţa, împreună cu soţia sa, gravidă în opt luni, şi cu tânăr de 25 de ani, se deplasau prin Piteşti, pe stradă Serelor, moment în care maşina lor a intrat în coliziune cu un autoturism Renault Master, condus de un tânăr de 26 de ani din Piteşti. Cel cu Alfa Romeo spune că a făcut dreapta spre o benzinărie, dar l-a lovit autoturismul Renault, care ar fi ieşit de pe o straduţă. Celălalt spune că el staţiona şi l-a lovit Alfa Romeo. Urmează să stabilim ce s-a întâmplat, dar şi cine este vinovat", a declarat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Argeş, agent Mădălina Bălănescu.



×
Subiecte în articol: accident rutier gravida masini
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close