Antena 3 CNN Economic Auto Poliţia Rutieră: Carnetul de conducere al lui Huidu era valid la momentul producerii accidentului

Poliţia Rutieră: Carnetul de conducere al lui Huidu era valid la momentul producerii accidentului

Poliţia Rutieră: Carnetul de conducere al lui Huidu era valid la momentul producerii accidentului
Sursa foto: Foto: VideoNews
17 Oct 2011   •   11:19

Carnetul de conducere al lui Şerban Huidu era valid la momentul producerii accidentului, a anunţat, luni, şeful Poliţiei Rutiere Braşov, Claudiu Tămârjan, citat de Mediafax. Tămârjan a precizat că Huidu nu a făcut nicio declaraţie oficială, fiind "destul de şocat".
   
Potrivit şefului Poliţiei Rutiere Braşov, la momentul producerii accidentului permisul de conducere al lui Huidu era valid, iar după accident i-a fost eliberată, potrivit legii, o dovadă de circulaţie pe drumurile publice valabilă 15 zile, care poate fi prelungită din 30 în 30 de zile, doar la decizia procurorului, până la finalizarea procesului.
   
Tămârjan a mai spus că până în acest moment nu se poate spune cu certitudine viteza cu care circulau cele două maşini implicate în accident.
   
"Probabil a fost o viteză neadaptată condiţiilor de drum (...) Huidu nu a dat nicio declaraţie oficială. Era destul de şocat şi afectat de tot ce s-a întâmplat", a declarat, într-o conferinţă de presă, şeful Poliţiei Rutiere Braşov.
   
El a mai precizat că în 20 de ore de la producerea unui accident nu se pot stabili exact cauzele acestuia.
   
"E prematur să ne pronunţăm şi asupra vinovaţilor în cazul acestui accident. Din primele cercetări ştim că s-au tamponat două autoturisme", a mai spus Tămârjan.
   
Realizatorul TV Şerban Huidu a provocat, duminică, în jurul orei 11.55, la ieşirea din localitatea braşoveană Timişul de Sus, un accident după ce a pătruns cu maşina pe contrasens, pe un carosabil umed, în condiţiile în care ningea, şi a lovit un autoturism Dacia Logan în care se aflau trei persoane.
   
În urma accidentului şi-au pierdut viaţa toate cele trei pesoane aflate în maşina lovită de realizatorul TV.

Şerban Huidu se afla la volanul unui autoturism de teren Mercedes şi circula dinspre Capitală spre Braşov. El se afla în maşină împreună cu soţia sa, cu cei doi copii în vârstă de 2 şi 4 ani şi cu bona acestora. În urma accidentului, toţi cinci au fost duşi la spital, duminică seară fiind externaţi copiii.
   
Realizatorul TV Şerban Huidu şi soţia lui vor fi aduşi, luni, de la Spitalul Judeţean Braşov în Capitală, cel mai probabil la Spitalul Universitar de Urgenţă din Bucureşti.

×
Parteneri
Avertizare meteo ANM de ploi și vijelii în România!
x close