Antena 3 CNN Economic Auto Porsche aduce SUV-ul Audi Q5 în România (FOTO)

Porsche aduce SUV-ul Audi Q5 în România (FOTO)

Porsche aduce SUV-ul Audi Q5 în România (FOTO)
07 Noi 2008   •   17:05

Importatorul mărcii Audi, Porsche România, va lansa, miercuri, SUV-ul Q5. Maşina va fi disponibilă cu o motorizare pe benzină şi două diesel, la preţuri cu TVA cuprinse între 38.850 şi 46.400 de euro.
Motorizarea de bază este reprezentată de un propulsor diesel de 2 litri, care dezvoltă 170 de cai putere, şi o cutie de viteze manuală cu şase trepte. Motorul pe benzină, de 2 litri, dezvoltă 211 Cai Putere (CP) şi poate fi cuplat la o cutie de viteze automată cu şapte trepte.
Pentru motorizarea vârfului de gamă, reprezentată de propulsorul diesel de 3 litri şi 240 CP, este disponibilă aceeaşi cutie de viteze.

Maşina vine în standard cu sisteme de siguranţă precum ESP (Electronic Stability Program), ABS, airbag-uri pentru şofer şi pasager, precum şi airbag-uri laterale. Q5 mai are, în echiparea standard, volan îmbrăcat în piele, instalaţie audio cu redare MP3 şi jante de aliaj uşor de 17 inci. Ţinta de vânzări pentru Audi Q5 este de 600 de unităţi în 2009.
Audi este parte a grupului german Volkswagen şi este importat pe piaţa românească de Porsche România, companie care mai are în portofoliu mărcile Volkswagen, Skoda, Seat, Porsche, Bentley şi Volkswagen Autovehicule Comerciale. Începând de anul viitor, Porsche România va reprezenta oficial şi marca Lamborghini.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: SUV masina autovehicul automobil
Parteneri
Cresc semnificativ facturile! Cât vor plăti românii în plus lunar
x close