Antena 3 CNN Economic Auto Povestea gropilor. DN1A, plin de cratere şi nereparat din 2007 (VIDEO)

Povestea gropilor. DN1A, plin de cratere şi nereparat din 2007 (VIDEO)

Povestea gropilor. DN1A, plin de cratere şi nereparat din 2007 (VIDEO)
18 Mar 2010   •   13:21

Le vezi la tot pasul dar reuşesc mereu să te surprindă. Apar în diferite mărimi şi forme, dar au întotdeauna acelaşi efect. Te bucuri când scapi de una, dar te trezeşti imediat în alta şi mai mare. Vorbim despre craterele din asfalt care răsar pe drumurile din România ca ciupercile după ploaie. În timp ce maşinile sunt distruse, autorităţile fie spun că nu au bani de asfaltare, fie aruncă vina pe altcineva. Gropile rămân, însă, descoperite, iar şoferii suportă consecinţele.

Dacă ai surprins imagini cu gropile din asfalt, încarcă-le pe VideoNews.ro.



Drumul Naţional 1A ar putea râvni la titlul suprem când vine vorba de gropi. E plin de ele pe tronsonul Bucureşti - Ploieşti, mai vizibile acum, după topirea zăpezii. Şoferii, care trec prin zonă, s-au săturat să mergă la service din cauza gropilor şi spun că drumul nu a mai fost reparat din 2007.

Dacă n-ar exista marcaje pe margine, cu greu ţi-ai da seama că acest drum este unul naţional, întrucât asfaltul lipseşte cu desăvârşire. La fel şi interesul autorităţilor, care nu au mai astupat craterele din acest drum de trei ani.

Edilii locali spun că au făcut nenumărate adrese către Direcţia de Drumuri Naţionale însă până acum nu au primit decât promisiuni.

DN1A, PLIN DE GROPI


Antena3.ro


×
Subiecte în articol: gropi DN1A sosele drumuri asfalt
Parteneri
Urmează o lună cu temperaturi neobișnuite în România
x close