Antena 3 Economic Auto Premiile Top Gear se vor decerna şi în România anul acesta, pe 6 decembrie

Premiile Top Gear se vor decerna şi în România anul acesta, pe 6 decembrie

30 Noi 2010   •   22:23
Premiile Top Gear se vor decerna şi în România anul acesta, pe 6 decembrie

Au condus pe Transfăgărăşan, au dat bolizi de sute de mii de euro în daună totală şi au disperat vecinii. Pentru profesioniştii de la TopGear se apropie acum luna bilanţului. În cadrul unui eveniment exclusivist, experţii TopGear România ne vor prezenta, pe 6 decembrie, laureatele din acest an.

Pentru prima dată, premiile TopGear se vor decerna şi în România, în cadrul unui eveniment exclusivist, organizat de echipa Top Gear Romania.

“Trebuie să existe şi treburi mai dificile decât să stai să alegi cele mai bune maşini pe care le-ai condus în decursul ultimelor 12 luni. Trebuie să ai totuşi grijă la TopGear, pentru că rişti să devii ridiculizat şi linşat de ceilalţi membri ai echipei”, a declarat redactorul şef al Top Gear.

Bolizi de lux, decapotabile, sau pur şi simplu maşini de familie. După ce au testat sute de maşini, experţii de la TopGear vor dezvălui pe 6 decembrie care sunt cele mai bune maşini din 2010.

Premiile TopGear România vor fi acordate pe 6 decembrie

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close