Antena 3 CNN Economic Auto Renault a rechemat în service modelele Scenic şi Kangoo pentru remedierea unor probleme la servodirecţie

Renault a rechemat în service modelele Scenic şi Kangoo pentru remedierea unor probleme la servodirecţie

Renault a rechemat în service modelele Scenic şi Kangoo pentru remedierea unor probleme la servodirecţie
12 Ian 2010   •   21:01

Renault a chemat în service-uri aproape 400.000 de maşini din toată lumea, din cauza unei probleme tehnice. E vorba de două modele care s-au vândut şi în România: Scenic şi Kangoo, relatează publicaţia Le Parisien care citează un purtător de cuvânt al grupului francez.

Din octombrie 2009 Renault a chemat preventiv aproximativ 387.400 maşini Scenic şi Kangoo, din întreaga lume pentru remedierea unor probleme la servodirecţie. Dintre acestea, 144.000 de vehicule se află în Franţa iar 18.000 în Belgia. Este vorba despre modelele Scenic şi Kangoo fabricate între 2008 şi 15 ianuarie 2009.

La aceste modele trebuie ?reprogramat calculatorul servodirecţiei, datorită unei calibrări nepotrivite, care creează impresia unei direcţii prea dure?, potrivit Renault. Costul reparaţiei, care durează aproximativ 30 de minute, este suportat de constructorul auto. Clienţii au primit prin curier înştiinţarea în acest sens.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: service auto
Parteneri
Prognoza meteo ANM pentru luna mai. Vremea se schimbă după Paște
x close