Antena 3 CNN Economic Auto Restricţii de circulaţie în Capitală pentru petrecerile de Revelion. Vezi rutele ocolitoare

Restricţii de circulaţie în Capitală pentru petrecerile de Revelion. Vezi rutele ocolitoare

Restricţii de circulaţie în Capitală pentru petrecerile de Revelion. Vezi rutele ocolitoare
Sursa foto: trafic
30 Dec 2009   •   22:34

Noul an începe în Capitală cu restricţii de circulaţie. Autorităţile vor lua aceste măsuri în zonele în care se vor desfăşura concerte pregătite pentru noaptea Anului Nou. Astfel, cei care vor avea drum prin Piaţa Constituţiei sau Piaţa George Enescu trebuie să ştie că şi traficul pe străzile adiacente din aceste zone va fi restricţionat.

În Piaţa Constituţiei, la revelionul organizat de primaria capitalei, traficul va fi restricţionat începând de pe 31 decembrie, de la ora 20 până pe 1 ianuarie la ora 6.

Ca rute ocolitoare poliţiştii recomandă Calea 13 Septembrie - Bulevardul Libertăţii, Piaţa Goerge Coşbuc - Bulevardul Regina Maria.

Şi în Piaţa George Enescu va avea loc un spectacol în noaptea de Revelion. Ca atare, şi în această zonă vor fi impuse restricţii, astfel şoferii sunt sfătuiţi să evite arterele adiacente începând de pe 31, de la ora 20.

Poliţiştii recomandă şi câteva rute ocolitoare pentru Piaţa George Enescu, printre care Piaţa Victoriei - Bulevardul Lascăr Catargiu.

Pentru a se asigura că atât traficul din aceste zone, cât şi manifestările de Revelion se vor desfăşura în condiţii optime, Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti va scoate în stradă peste 250 de poliţişti, cărora li se vor alătura şi 350 de jandarmi.



Antena 3

×
Subiecte în articol: restricţii revelion trafic
Parteneri
Sondajul care lămureşte mascarada politică
x close