Antena 3 CNN Economic Auto Romania, Land of Choice: Un sucevean a căzut cu maşina în canal (FOTO)

Romania, Land of Choice: Un sucevean a căzut cu maşina în canal (FOTO)

Romania, Land of Choice: Un sucevean a căzut cu maşina în canal (FOTO)
Sursa foto: suceavacanal3
05 Mar 2010   •   16:40
ANTENA3.RO - EXCLUSIV ONLINE // O fi Bucureşti capitala ţării, dar nu este centrul lumii. Cel puţin nu când vine vorba de gropi. Drumurile din Suceava par să plaseze oraşul bucovinean pe prima poziţie într-un top al oraşelor româneşti cu cele mai impracticabile şosele.

Un cititor a găsit de cuviinţă (şi îi mulţumim) să ne trimită câteva instantanee cu ultima sa peripeţie auto, întărind semnificaţia expresiei potrivit căreia o imagine face cât o mie de cuvinte.

Omul îşi vedea liniştit de drumul lui, la volanul dubiţei lui, în treaba lui, precaut ca orice şofer în exerciţiul funcţiunii. Când vezi că pe jos e ud şi mai dai de câte o băltoacă ici-colo, măreşti vigilenţa.

Aşa a procedat şi cititorul nostru. Dar absolut nimic nu îl putea pregăti pentru ceea ce urma să i se întâmple. După o bucată de drum parcursă pe strada Traian Vuia, din Suceava, maşina i se opreşte brusc, într-o băltoacă. Nedumerit, omul se dă jos să vadă ce este grozăvia care nu lasă o ditamai dubiţa să plece din loc. Nimic altceva decât o gură de canal fără capac, nesemnalizată şi mascată de o băltoacă.



Noroc că era cineva cu un cric prin apropiere. Pentru că nu avea viteză, şoferul nu a păţit nimic, doar automobilul a fost avariat.

Reparaţiile şi le va plăti probabil din propriul buzunar. La fel cum procedează şi cu taxele de drum, şi cu amenzile.


Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Suceava crater groapa sosele drumuri auto amenzi
Parteneri
51% dintre românii care voiau să lucreze în armată au fost respinş
x close