Antena 3 CNN Economic Auto Secretele lui ?The Stig? de la Top Gear ies la iveală- un bărbat însurat, ce conduce o maşină banală

Secretele lui ?The Stig? de la Top Gear ies la iveală- un bărbat însurat, ce conduce o maşină banală

Secretele lui ?The Stig? de la Top Gear ies la iveală- un bărbat însurat, ce conduce o maşină banală
12 Ian 2009   •   23:38

Unul dintre cele mai bine păstrate secrete din lumea sporturilor cu motor a început să mai piardă din mister. The Stig, pilotul Top Gear, a fost dezvăluit ca fiind un bărbat însurat ce are 30 de ani şi ceva, trăieşte într-o casă de 300.000 de lire şi are o maşină de 15.000 de lire. Cu toate acestea numele său nu a fost dezvăluit.
Starul, care testează maşini noi şi predă celebrităţilor cursuri rapide pentru a lua parte la emisiune în cadrul unor ture cu ?maşina ieftină, a fost întotdeauna înconjurat de un mare secret, identitatea sa fiind păzită de producătorii emisiunii, dar şi de prezentatorii Jeremy Clarkson, Richard Hammond şi James May.
Cu toate acestea, The News Of The World i-a descoperit adevărata identitate graţie unor scăpări de informaţii în cadrul BBC.
Deşi nu i-au dezvăluit numele, a oferit câteva indicii despre identitatea bărbatului.
A descoperit cursele când era un tânăr ?teribilist?, dar aceasta nu l-a împiedicat să concureze în Formula First, GT Racing şi Stock Cars, şi aproape că a intrat în Formula Unu. Are 30 şi ceva de ani, câştigă circa 150.000 de lire pe ani, inclusiv pentru contribuţia la Top Gear, dar şi pentru cascadorii sau drive-teste.
O sursă BBC arăta publicaţiei că ?acesta este cel mai bine păstrat secret din cursele cu motor şi vrem să îl păstrăm aşa. Nimeni nu va confirma identitatea sa?.
Se pare că actuala versiune a lui The Stig nu are nici o intenţie să urmeze exemplul predecesorului- Perry McCarthy. Acesta a participat la 22 de emisiune, dar a ?fost ucis? după ce şi-a dezvăluit identitatea.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: top gear Formula 1 Jeremy Clarkson
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close