Antena 3 CNN Economic Auto Şi-a băgat un prieten în groapă şi alţi doi în spital. Tragedia a fost provocată de un şofer începător

Şi-a băgat un prieten în groapă şi alţi doi în spital. Tragedia a fost provocată de un şofer începător

Şi-a băgat un prieten în groapă şi alţi doi în spital. Tragedia a fost provocată de un şofer începător
Sursa foto: Foto: Agerpres
31 Mai 2012   •   07:31

Un şofer începător din Cluj şi-a băgat un prieten în groapă şi încă doi în spital, într-o clipă de neatenţie. Tânărul a pierdut controlul volanului, pe o şosea din judeţul Suceava şi a intrat într-un monument. În impact, maşina a fost distrusă, iar şoferul şi cei trei pasageri au rămas prinşi între fiare.

Tânărul care se afla la volan a apăsat acceleraţia mai tare ca să ajungă din urmă o altă maşină. Din cauza lipsei de experienţă, nu a reuşit să stăpânească volanul.

Şoferul a scăpat cu câteva răni uşoare. Prietenii săi n-au fost însă la fel de norocoşi. Băiatul în vârstă de 15 ani a murit.

Cel mai probabil, tânărul care se afla la volan va ieşi primul din spital. De îndată ce va fi externat, va trebui să meargă la poliţie să  să răspundă pentru moartea prietenului său.

Cei patru tineri, trei băieţi şi o fată, fac parte dintr-o trupă de teatru care trebuia să susţină un spectacol ieri la Fălticeni.


×
Subiecte în articol: masina viteza Cluj
Parteneri
România, la doar un procent distanţă de înghețarea pensiilor
x close