Antena 3 CNN Economic Auto Şoferii violenţi în trafic vor rămâne fără carnet (VIDEO)

Şoferii violenţi în trafic vor rămâne fără carnet (VIDEO)

Şoferii violenţi în trafic vor rămâne fără carnet (VIDEO)
Sursa foto: violente
03 Apr 2010   •   11:43

Şoselele devin un adevărat câmp de luptă. Geamuri sparte cu pumnul, şoferi care demarează cu oameni pe capotă şi chiar împuşcături în mijlocul străzii.Toate acestea s-au întâmplat în decurs de câteva zile şi nu au mai mirat pe nimeni. Poliţiştii încearcă să ţină situaţia sub control şi au pregătit un proiect de lege care prevede pedepse mai aspre pentru şoferii agresivi.

O autoutilitară de la REBU a fost atacată de doi tineri, deranjaţi că le încurca drumul. Angajatul firmei de salubrizare l-a scuipat pe agresor, iar acesta s-a întors, a spart geamul maşinii şi a fugit.

Bărbatul lovit de cioburi a pus mâna pe o coada de matură şi a luat-o la fugă dupa agresor. Nu l-a prins, dar colegul lui de la salubrizare a încercat să oprească maşina în care erau atacatorii. A ajuns însa să fie cărat pe capota câţiva metri.

Într-un alt incident, un şofer şi-a pierdut controlul, a scos pistolul şi a tras într-un alt conducator auto, supărat că a stat prea mult la semafor. Pistolarul a declarat apoi că este un colaborator al poliţiei şi că a folosit arma în legitimă aparare. El îl acuză pe bărbatul asupra căruia a tras că i-ar fi rupt oglinda şi că i-a dat cu piatra în geam.

Iar dacă nu fac scandal în trafic, alţii preferă să se plimbe goi pe mijlocul străzii, chiar în Capitală. Se pare că bărbatul care a recurs la acest gest nu a fost băgat în seama de nimeni şi a plecat din drum exact atunci când a vrut.

Oamenii legii au pregătit un act legislativ care să îi pedepsească mai aspru pe şoferii care comit violenţe.
Şoferii care fac gesturi obscene sau îi agresează fizic pe ceilalţi colegi din trafic ar putea rămâne fără carnetul de conducere. Nu vor scăpa nici cei care nu au răbdare la semafor sau fac depăşiri care îi pun în pericol pe ceilalţi şoferi.



Antena 3



×
Subiecte în articol: şoferi violente trafic carnet semafor
Parteneri
Ministrul Agriculturii, prima reacție în scandalul puilor vopsiţi
x close