Antena 3 CNN Economic Auto Şoselele morţii: Un bărbat şi-a pierdut viaţa, în urma unui accident în lanţ din Ialomiţa. Trei răniţi, într-un accident din Vaslui

Şoselele morţii: Un bărbat şi-a pierdut viaţa, în urma unui accident în lanţ din Ialomiţa. Trei răniţi, într-un accident din Vaslui

Şoselele morţii: Un bărbat şi-a pierdut viaţa, în urma unui accident în lanţ din Ialomiţa. Trei răniţi, într-un accident din Vaslui
Sursa foto: Foto: Intact Images
08 Noi 2011   •   07:33

Accidentele se ţin lanţ pe drumurile din România. Aproape zilnic, cel puţin doi români îşi pierde viaţa pe şosele din ţara noastră, în timp ce alţii ajung în stare gravă la spital şi rămân marcaţi pe viaţa de incidentele rutiere.

Nici ziua de luni nu a făcut excepţie de la această "regulă" sinistră. Un om a murit, în urma unui accident in lanţ care a avut loc între Slobozia si Bucu. Accidentul a fost provocat de un un bărbat de 33 de ani care şi-a sărbătorit ziua de naştere şi apoi s-a urcat băut la volan. Şoferul imprudent a încercat să faca o depăşire fără să se asigure, iar bilanţul este unul impresionat: un mort, doi răniţi, cinci maşini distruse şi un autotren avariat. 

Accidentul s-a petrecut pe Drumul Naţional 2A, în jurul orei 21.00. Bărbatul şi-a sărbătorit ziua de naştere la Constanţa şi, după mai multe băuturi, s-a urcat la volan şi a plecat spre Slobozia. Aproape de localitatea Bucu în judeţul Ialomiţa a încercat să facă o depăşire fără să se asigure.



Maşina de teren a ricoşat apoi într-o dacie staţionată pe marginea drumului, din cauza unor probleme la motor. Un tânăr de 26 de ani a murit pe loc, iar unul dintre prietenii lui a fost grav rănit şi a fost dus la spital. Acolo a ajuns şi şoferul care a provocat accidentul, dar cu răni uşoare. În urma accidentului, circulaţia a fost blocată între Slobozia şi Bucu mai bine de două ore.

Un alt accident grav a avut loc în localitatea vasluiană Cănţălăreşti. Şoferul unui autoturism cu numere de Marea Britanie şi volan pe partea dreaptă nu s-a asigurat când a încercat să depăşească un camion şi a lovit frontal un autovehicul care circula din sens opus.

Şoferul şi ceilalţi doi pasageri ai maşinii au fost grav răniţi, iar şoferul maşinii care circula regulamentar este în stare de şoc. Victimele au fost preluate de ambulanţă şi transportate la spital. Din cauza accidentului, traficul în zonă a fost blocat aproape o oră.

Fotografii impresionante cu accidente auto, in galeria de mai jos.

×
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close