Şoselele Orhideelor şi Vasile Milea din Bucureşti, închise pentru şase luni. Vezi rutele ocolitoare

04 Mai 2009   •   08:25
Şoselele Orhideelor şi Vasile Milea din Bucureşti, închise pentru şase luni. Vezi rutele ocolitoare
sosea

Veşti proaste pentru şoferii bucureşteni. Şoselele Orhideelor şi Vasile Milea s-au închis, începând de duminică noapte, pentru aproximativ şase luni. Măsura a fost luată de primărie în vederea continuării lucrărilor la Pasajul Basarab.

Potrivit municipalităţii, pe strada Alexandru Borneanu, dinspre Splaiul Independenţei către şoseaua Vasile Milea şi pe strada C. Ghercu, dinspre Şoseaua Orhideelor spre Splaiul Independenţei se va circula pe sens unic.

Începând de luni, de la miezul noptii, se închide circulaţia masinilor pe Şoseaua Orhideelor, între Bulevardul Regiei şi Splaiul Independenţei şi pe Bulevardul General Vasile Milea, între Bulevardul Iuliu Maniu şi Splaiul Independenţei.

Accesul va fi permis numai riveranilor pe Şoseaua Orhideelor, până la intersecţia cu Strada Constantin Ghercu şi pe Bulevardul General Vasile Milea, până la intersecţia cu Strada Econom Cezarescu.

Tot pentru accesul riveranilor, circulaţia se va desfăşura temporar, dinspre Şoseaua Orhideelor către Splaiul Indepenţei, în sens unic pe Strada Constantin Ghercu şi dinspre Splaiul Independenţei către Bulevardul General Vasile Milea, pe Strada Alexandru Bornescu.

Si toate acestea din cauza lucrărilor la pasajul Basarab. De luni, pentru o perioada de 6 luni soferii sunt nevoiti sa ocoleasca aceasat zona prin:

-Bulevardul Iuliu Maniu - Şoseaua Cotroceni - Strada Constantin Noica - Strada Mircea Vulcănescu

Bulevardul Dinicu Golescu;
Calea Plevnei - Calea Giuleşti - Podul Grant - Calea Crângaşi - Şoseaua Virtuţii.

Antena3

ExitPOLL
Parteneri
x close