Antena 3 CNN Economic Auto Soţia preşedintelui Tribunalului Dâmboviţa, implicată într-un accident rutier (VIDEO)

Soţia preşedintelui Tribunalului Dâmboviţa, implicată într-un accident rutier (VIDEO)

Soţia preşedintelui Tribunalului Dâmboviţa, implicată într-un accident rutier (VIDEO)
Sursa foto: Foto: Intact Images
18 Aug 2010   •   09:17

Accident cu scandal, marţi seară, în Târgovişte. La volanul uneia dintre maşinile implicate a fost soţia preşedintelui Tribunalului Dâmboviţa, Ion Miloşoiu. Se pare că aceasta nu a acordat prioritate de trecere unui alt autoturism care circula regulamentar. Martorii revoltaţi au acuzat-o că ar fi consumat alcool şi le-au solicitat poliţiştilor să o testeze cu etilotestul. Preşedintele Tribunalului, aflat şi el în maşină, l-a acuzat pe celălalt şofer că ar fi fost drogat.

Soţia preşedintelui Tribunalului încerca să iasa de pe o stradă. Fără să se asigure a intrat în intersecţie şi s-a ciocnit cu o altă maşină.

De celalată parte, soţii Miloşoiu susţin că de vină ar fi şoferul celuilalt autoturism care ar fi circulat cu viteză prea mare.

Poliţiştii i-au pus să sufle în etilotest pe ambii şoferi, însă femeia, deşi a încercat în repetate rânduri, nu a reuşit.

Pentru că nu a putut să sufle regulamentar în etilotest, poliţiştii i-au recoltat femeii probe de sânge şi acum aşteaptă rezultatele alcolemiei.

Antena 3


×
Subiecte în articol: Targoviste presedinte tribunal Dambovita
Parteneri
Afacerea cu care doi români din Bihor au dat lovitura
x close