Antena 3 CNN Economic Auto Suceava. Un mort şi doi răniţi, într-un accident rutier. Şoferul unei maşini a intrat într-un pod de beton

Suceava. Un mort şi doi răniţi, într-un accident rutier. Şoferul unei maşini a intrat într-un pod de beton

Suceava. Un mort şi doi răniţi, într-un accident rutier. Şoferul unei maşini a intrat într-un pod de beton
Sursa foto: Sursa: bernews.com
de M.Z.    |    24 Noi 2011   •   23:50

O persoană şi-a pierdut viaţa şi alte două au fost grav rănite într-un accident produs pe Drumul Naţional 17, în Suceava. Şoferul unei autoutilitare a pierdut controlul volanului. Din cauza vitezei, dubiţa s-a rostogolit de câteva ori şi a aterizat cu roţile în sus.

După o porţiune de drum drept, şoferul unei autoutilitare nu a adaptat viteza în curbă şi a intrat frontal într-un pod de beton.

În maşină se aflau trei persoane - şoferul şi încă doi pasageri. Încă nu se ştie cine era la volan, cei trei fiind găsiţi în stare foarte gravă în carcasa maşinii.

Persoanele rănite au fost transportate în stare foarte gravă la Spitalul Judeţean Suceava. La locul accidentului a ajuns şi fratele victimei care nu înţelege cum s-a putut produce accidentul.

Fix în acelaşi loc, în urmă cu un an s-a petrecut un accident similar, în urma căruia un alt şofer neatent care circula cu viteză şi-a pierdut viaţa.







×
Subiecte în articol: morti raniti Suceava accident rutier viteza
Parteneri
Sondajul care lămureşte mascarada politică
x close