Antena 3 CNN Economic Auto Surpriză de la Dacia: Coupe-ul Duster, prezentat la Salonul Auto de la Geneva (FOTO)

Surpriză de la Dacia: Coupe-ul Duster, prezentat la Salonul Auto de la Geneva (FOTO)

Surpriză de la Dacia: Coupe-ul Duster, prezentat la Salonul Auto de la Geneva (FOTO)
Sursa foto: Dacia
05 Feb 2009   •   10:36

Surprinză de proporţii de la Dacia. Constructorul român se pregăteşte să prezinte la Salonul Auto de la Geneva un concept coupe, anunţă automarket.ro.
Standul Dacia de la Geneva va găzdui un concept coupe, cu ambiţii sportive. Designul conceptului se va regăsi în modelele care se vor alătura gamei de autoturisme Dacia în anii care urmează.

Numele speculat al prototipului este Duster. Acelaşi nume este posibil să-l poarte şi un viitor SUV al marcii româneşti. Totuşi, este prea devreme pentru a furniza date exacte despre numele noilor modele Dacia. Va trebui să mai aşteptăm puţin timp pentru a afla numele modelului în mod oficial.

Se pară că noul model are la bază designul Sandero. La crearea noului model coupe au participat şi inginerii diviziei Renault Sport.

Primele imagini ale coupe-ului prezintă blocuri optice cu lumini LED, jante din aliaj uşor şi frâne Brembo. Un alt aspect care rămâne de descoperit este dacă noul coupe va împrumuta imaginea low-cost asociată brandului românesc sau se va pozitiona mai sus decât actualele Logan şi Sandero.

Sursă foto: www.automarket.ro
Antena3.ro

×
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close