Antena 3 CNN Economic Auto Taximetriştii nu vor mai cumpăra carburanţi, joi, în semn de protest faţă de creşterea preţurilor

Taximetriştii nu vor mai cumpăra carburanţi, joi, în semn de protest faţă de creşterea preţurilor

Taximetriştii nu vor mai cumpăra carburanţi, joi, în semn de protest faţă de creşterea preţurilor
Sursa foto: Foto: Agerpres
09 Ian 2011   •   18:09

Asociaţia pentru Drepturile Taximetriştilor Independenţi informează că, joi, niciun taximetrist nu va cumpăra carburant din nicio staţie Peco, în semn de protest faţă de creşterea preţului la carburanţi, informează Mediafax.

"Considerăm că singura formă de protest pentru stoparea creşterii excesive a preţului la carburant este un boicot al benzinăriilor la nivel naţional. Asociaţia pentru Drepturile Taximetriştilor Independenşi (ADTI) a cerut în nenumărate rânduri Guvernului şi Parlamentului României implicarea în oprirea creşterii preţurilor la carburanţi", se arată într-un comunicat transmis, duminică, de asociaţie.

Taximetriştii independenşi-au manifestat prima formă de protest

Prima formă de protest a taximetriştilor independenţi a început, după 1 ianuarie, când aceştia au început să plătească cu mărunţiş preţul carburantului blocând în acest fel staţiile Peco.

ADTI avertizează că, dacă după aceste forme de protest, Guvernul, Autoritatea Naţională pentru Protecţia Consumatorului şi Consiliul Concurenţei nu iau atitudine împotriva creşterii excesive a preţului la carburant, activitatea va fi oprită la nivel naţional, din martie, după modelul transportatorilor greci.

×
Subiecte în articol: benzina scumpire carburanti
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close